Consult in mijn praktijk

 

In mijn praktijk bied ik jou de gelegenheid in openheid, zuiverheid en liefde met elkaar te praten. Ik ben voor jou een luisterend oor. Door mijn zeer sterk invoelend vermogen en helderziendheid kom ik diep in verbinding met je en krijg je al snel heldere inzichten met betrekking tot jouw hulpvraag.

In het verleden gaf ik healingen door middel van handoplegging, maar dat is nu niet meer nodig in die vorm. Door de inmiddels sterk verhoogde energie-frequenties op Aarde (en welke bovendien nog steeds toenemen) vindt er als vanzelf in gesprek met mij heling en bewustwording plaats en blokkades lossen op. Indien gewenst, mag ik in vorige levens kijken.

De healing is een samenspel tussen jou en mij en de helpers uit de geestelijke wereld (engelen en gidsen). Ik mag een kanaal zijn voor die geestelijke wereld. Ik ondersteun jou, in verbinding met hen, om contact te maken met jouw eigen bron en van daaruit je eigen antwoorden te vinden en je dan ook als vanzelf open te stellen voor heling.

Veel mensen voelen de aanwezigheid van de engelen en gidsen en ervaren het als een zeer liefdevolle, warme, veilige en omhullende sfeer.