Consult in mijn praktijk

In mijn praktijk bied ik jou de gelegenheid in openheid, zuiverheid en liefde met elkaar te praten. Ik ben voor jou een luisterend oor. Door mijn zeer sterk invoelend vermogen en helderziendheid kom ik diep in verbinding met je en krijg je al snel heldere inzichten met betrekking tot jouw hulpvraag.

Indien gewenst, mag ik in vorige levens kijken maar ook in de ongeziene wereld en in alle richtingen van tijd. Ik bedoel hiermee dat ik mag kijken in verleden, heden en toekomst. De beleving van dat moment staat centraal, dus de beleving op dat moment in het Nu.

De healing door middel van handoplegging vindt plaats op de behandeltafel waar je je totaal kunt ontspannen en nog sterker verbinding kunt maken met je eigen bron en onderbewustzijn. De healing is een samenspel tussen jou en mij en de helpers uit de geestelijke wereld. Het komt vaak voor dat we een geleide meditatie doen om dieper te ontspannen, bij je eigen antwoorden te komen en/of contact te maken met de bron of Spirit.